söndag 1 februari 2009

Partyhostel 'Gilligans'

Efter att vi fatt aka hem i fortid med dykbaten utan att fa nagra pengar tillbaks (!!) utan endast en forsakringsblankett som de fyllde i ville vi aka ner soderut for att slippa allt regn. Men det va stor risk att de bussarna skulle fastna pga oversvammade vagar, sa aven om man kom ivag skulle man fastna nanstans. Da bestamde vi oss for att stanna nagra dar har och sen flyga ner till Brisbane. Vi missar mission beach och whitsundays men det verkar anda vara daligt vader dar ett tag till, och det finns valdigt lite att gora da. Aktiviteter ar installda osv.


Vi valde att ta de 2 sista natterna i Cairns pa Gilligans, de har stora ytor med dansgolv, mingel, liveband scen osv...over 600 pers far plats att bo har. Jag och Sanna bor i ett female dorm, alltsa vi ar 8 tjejer. Men en toalett hmm, undrar hur det ska ga pa morgonen men alla kanske sover olika lange. I alla fall mycket britter har och de flesta underbart trevliga, och jag far trana pa engelskan. Lagger upp nagra foton pa hostelkoket pa var vaning, en av barerna, scenen och 4 schyssta britter (har kort pa fler men ska inte lagga upp fot manga foton)!
Sa hjalp oss att be till vadergudarna om mycket sol nar vi kommer till Brisbane, vi ar otroligt trotta pa regnet, som visserligen ar varmt..och temperaturen ar fortfarande runt 29 grader med hog fuktighet.










2 kommentarer:

  1. Jag håller tummarna på att vädergudarna hettar upp de lite! Hela familjen hälsar, hämtade nyss hem daden fårn skidresan, private driver you know^^ Familjen hälsar /Doff

    SvaraRadera
  2. Nice hostel ni hittade där i regnet! Sjukt cool idé! Har aldrig sett nåt liknande..
    Håller tummarna för er Marre!! Jag kan glädja dig med att det stormar och öser ner även i Miami, så ni är dessvärre inte ensamma under paraplyt.. Men hey, "efter regnet kommer solsken" alla dagar har sin charm... =)

    Högtryckskramar från KK

    SvaraRadera